Fietsendrager camper

Gaat u op vakantie en wilt u graag uw fiets veilig vervoeren? Dan is een fietsendrager voor de camper een ideale oplossing. Zonder een fietsendrager kan het een hele opgave zijn de fiets te vervoeren. Een fiets kan in de camper geplaatst worden, maar de kans op beschadigingen is dan erg groot. U wilt toch graag dat de fiets mee gaat, zodat u de omgeving op een sportieve manier kunt bekijken?

Veilige Thule fietsendrager voor uw camper

Wanneer u met de camper op pad gaat, kunt u de Thule fietsendrager gebruiken. Het voordeel is dat het merk meerdere fietsendrager systemen kent, dus u kunt één, twee of meerdere fietsen veilig meenemen op vakantie. Er bestaan zelfs Thule fietsendragers die u in kunt klappen en dat kan in bepaalde gevallen heel praktisch zijn.

Fiamma fietsendrager voor de camper

Een andere fietsendrager die u kunt gebruiken voor de camper is de fietsendrager van het merk Fiamma. Het is een systeem dat meerdere fietsen kan dragen. U kunt de basis kopen en dan kunt u het systeem zelf uitbreiden met diverse Fiamma onderdelen, zoals extra beveiliging. Extra comfort is zeker de moeite waard, als u voor deze fietsendrager kiest, dan kunt u bijvoorbeeld met een lift systeem de fietsen laten zakken tot 77 cm. Dit doet u voordat u de fietsen van de fietsendrager afrijdt.

Met de camper op vakantie is natuurlijk heerlijk! Lekker fietsen in de omgeving en de boel verkennen. Met een goede fietsendrager komen de fietsen veilig aan op uw vakantiebestemming. Geniet van uw vakantie en zorg voor optimale veiligheid onderweg. Neem geen risico en kies voor het gemak. Een goed merk fietsendrager zorgt ervoor dat alle fietsen op een veilige manier en zonder schade vervoerd worden.