Chloorshock ten behoeve van zwembaden

Wilt u uw zwembad graag snel schoon hebben? Dan is een chloorshock-behandeling onmisbaar. Chloorshock of chloorgranulaat is namelijk een snel oplossend chloor, dat zorgt voor de desinfectie van het zwembad- of hot tub water. U kunt het prima gebruiken voor het op peil brengen of voor het extra snel toevoegen van chloor. Het voordeel van chloorshock is dat het een directe werking heeft. Bij uw zwembad kan dat dus niet gemist worden. Het is daarnaast ook belangrijk om te bekijken welke producten u nog meer kunt gebruiken om uw zwembad schoon te maken en te houden. Een zwembad handborstel is daarvoor ook ideaal. Zorg daarom dat u deze ook in huis heeft en kunt gebruiken wanneer u het zwembad schoon wilt maken en wilt onderhouden.

Beste chloorshock voor uw zwembad

Natuurlijk wilt u ook de beste chloorshock voor uw eigen zwembad. Zorg daarom dat u de juiste chloorshock gaat gebruiken, want veel chloor is niet gestabiliseerd en vervliegt daarom na toevoeging sneller door de UV straling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U bereikt uw doel, een schoon zwembad, niet. U wilt de beste chloorshock voor uw zwembad. Kies daarom voor gestabiliseerd chloor, want dit pakt de bacteriƫn aan in het zwembad. Het gevolg is dat het water in het zwembad langer schoon blijft. Goede chloorshock heeft een betere werking in uw zwembad. Bij ons kunt u ook anorganisch chloor kopen, dit is veel goedkoper en we zijn er erg blij mee. Het is namelijk vrijwel net zo goed, alleen het is anders want het bevat geen stabilistator (Cyanide).

Voordelen chloorshock zwembad

Ervaar nu zelf wat de voordelen zijn van chloorshock voor uw zwembadwater. Het is namelijk goede chloor, speciaal geschikt voor zwembaden. Het is goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetten. Het bevat een toegevoegd stabilisatiemiddel voor de langere en de betere werking. Om bladeren en dergelijke uit uw bad te halen kunt u altijd een schepnet gebruiken. Daarnaast is chloorshock voor uw zwembad onmisbaar! Maak er daarom ook gebruik van en zorg voor een mooi, schoon en goed onderhouden zwembad, met gezond zwemwater.