Chloor voor zwembad

Heeft u een eigen zwembad? Dan gebruikt u vast en zeker chloortabletten om uw zwembad schoon te houden. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het kan ook zijn dat u pas net een zwembad heeft gekocht en dat u nog moet ontdekken hoe u een zwembad schoon kunt maken en het beste kunt onderhouden. U zou eens kunnen denken aan een chloordrijver. Dit product helpt u om uw zwembad schoon te maken met een chloortablet. Het is de bedoeling dat u een chloortablet in de drijver doet. Vervolgens zet u de drijver in het water en dan zorgt de chloordrijver ervoor dat het tablet langzaamaan oplost in het zwembadwater. Het voordeel is dat het hele zwembad schoon wordt gemaakt dankzij de chloortabletten. De chloortabletten komen namelijk op alle plaatsen van het zwembad, dankzij de chloordrijver.

Groen water? Kies voor chloortabletten

Het kan zijn dat uw zwembadwater groen oogt van de algen. Algen komen vaak voor in het zwembadwater wanneer het chloorgehalte niet goed is. Er kan ook sprake zijn van een verkeerd pH gehalte. Het wordt tijd om daar wat aan te doen en daarom kunt u het beste eerst de waarden van het zwembad controleren. Wanneer u de waarden kent, kunt u chloor in het water doen. Er bestaan verschillende producten die u kunt gebruiken en aan de hand van de waarden maakt u de juiste keuze. Bij algen dient u anti-alg middel in het zwembad te doen, zodat het water ook weer schoon oogt. Natuurlijk wilt u als u terugkomt van vakantie dat uw zwembad nog steeds schoon is, daar kunt u nu wat aan doen!

Voor een mooi en hygiƫnisch schoon zwembad zijn chloortabletten in uw zwembad onmisbaar. Zorgt u daarom voor mooi, schoon en helder water door gebruik te maken van chloortabletten in uw zwembad.